Blog

  • slide
  • slide

Hard Case Nedir ?


Hard case taşıma çantası olarak tasarlanmış ve dilimize ingilizceden geçmiştir. Hard Case Sizin için Önemli Olan eşyalarınızı konumanız için bizim ürettimiz son derece dayanıklı, paslanmaz, su geçirmez ve kırılmaz Çantalardır.

Podyum Sahne Case


Podyum sahne, organizasyon, tören,tiyatro, sahne sanatları ve benzeri gösterilerde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan taşınabilir, portatif sahnelerdir. Podyum sahne yüksekliği ve genişliği ayarlanabilir olması sabit sahnelere göre daha çok tercih edilmektedir. Podyum sahne kalın huş agaç kullanılarak imal edilir.

Soft Case Nedir ?


Soft Case ingilizce anlam olarak ; yumuşak,hafif anlamına gelmektedir.Genel anlamda soft dilimize çevirdiğimizde “Hafif,Yumuşak” anlamına gelmektedir.

Mobil Pano


Hard Case Fuar Sandığı imalatı bir önemli eşyaların korunması ve korunaklı taşınmasının sağlanması maksadı ile ahşap panel ve aliminyum çerçeve ve kulplar,tekerlekler vb malzemeler kullanılarak oluşşturulan sandık türlerine denir.

Case Malzemeleri


Case Malzemeleri bir önemli eşyaların korunması ve korunaklı taşınmasının sağlanması maksadı ile ahşap panel ve aliminyum çerçeve ve kulplar,tekerlekler vb malzemeler kullanılarak oluşşturulan sandık türlerine denir.